Joventut

Joventut

Busquem joves amb experiències per explicar!

27/1/2017

  • Veu dels joves Lliçà d'Amunt

Si ets jove emprenedor/a; has viscut, treballat o estudiat a l’estranger; participes activament del món associatiu; has fet un voluntariat que t’ha canviat la vida; tens un grup de música; ets esportista destacat/da; has publicat algun projecte o hi estàs treballant; vols compartir amb la resta les teves vivències... etc. T’estem buscant!

 

La Regidoria de Joventut cerquem joves d’entre 16 i 30 anys del municipi que han aconseguit fites personals importants per posar en marxa el projecte ‘Veu dels joves’. Volem donar a conèixer les experiències viscudes de joves lliçanencs amb l’objectiu d’ajudar a d’altres joves a marcar-se objectius vitals i implicar-se en nous projectes que els poden canviar la vida.


Si ets un d’aquests joves (o en coneixes un) posa’t en contacte amb l’Àrea de Joventut a través del formulari web, mitjançant el correu electrònic elgalliner@llicamunt.cat, o per WhatsApp al telèfon 673930937.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 27/01/2017 13:43:44

  • Imprimir Imprimir