Joventut

Joventut

Els alumnes de l'INS Hipàtia exposen les barreres aquitectóniques que hi ha al municipi

28/11/2016

  • Stop Barreres aquitectoniques

Els alumnes de 3r d'ESO de l'INS Hipàtia d'Alexandria estrenen, el divendres 2 de desembre a la Biblioteca Ca l'Oliveres, una exposició per denunciar les barreres arquitectòniques que hi ha a Lliçà d'Amunt.

 

L'exposició es presentarà el divendres 2 a les 18h i s'hi podrà veure fins 23 de desembre a la vidriera de la primera planta de la Biblioteca. Juntament amb les fotografies de tots els handicaps que els estudiants han trobat, hi haurà un vídeo interactiu de presentació, una feina tecòrica, les possibles solucions, i tallers de sensibilització.

 

 

Stop barreres aquitectòniques a les xarxes socials

El grup d'alumnes que ha creat el projecte han obert, també, un compte a Instagram (@stopbarreres) per difondre els resultats de l'estudi de les barreres aquitectòniques que han trobat al municipi.

 

 

Hem creat un mapa on passem tots els punts del nostre municipi on hi ha barreres arquitectòniques.

A photo posted by Ajuda als discapacitats! (@stopbarreres) on

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 05/01/2017 12:10:28

  • Imprimir Imprimir