Joventut

Joventut

Tornen els descomptes en activitats culturals amb la campanya 'Escena 25'

4/10/2016

  • Escena 25 2015

Si tens entre 18 i 25 anys, registra't a www.escena25.cat (o mitjançant l’APP Escena25) i obtindràs els grans descomptes en espectacles i concerts que ofereix la campanya promoguda per teatres, sales de concerts i el Departament de Cultura de la Generalitat.

  

Un cop registrat/da podràs assistir a tots els espectacles d’arts escèniques o música en viu que vulguis durant els mesos d’octubre i novembre per menys de 10 euros. Sigui quin sigui el preu de l'entrada a l'espectacle o concert, si t'aculls a l'Escena 25 (registrant-te al web) et costarà entre 3 i 10 euros. No està gens malament, oi?


Al web d'Escena 25 podràs trobar una petita llista dels espectacles i concerts que formen part de l'oferta. I un cop registrat/da, podràs veure tot el catàleg sencer i apuntar-te a tots els que vulguis.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 04/10/2016 12:44:49

  • Imprimir Imprimir