Joventut

Joventut

Bus Nit per la Festa Major de Granollers 2014

17/8/2014

  • Bus Nit Festa Major de Granollers 2014

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt i l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana posen en servei, per setè any consecutiu, el servei de Bus Nit per anar, des d'aquests municipis, a la Festa Major de Granollers 2014 les nits del divendres 29 i dissabte 30 d'agost.

 

L'autobús sortirà des de la Plaça de l'església de Santa Eulàlia a partir de les 22h cada hora i farà parada als llocs habituals del mateix municipi i a Lliçà d'Amunt a La Cruïlla, el Carrer Anselm Clavé amb Carrer Menorca (davant de l'Aliança), Costa can Puig (davant el Condis) i a Can Padrós (Carretera de Granollers, a l'entrada de Can Xicota). Les parades estan degudament senyalitzades amb el logotip i horari del Bus Nit.

 

La tornada serà a partir de les 22h30, també cada hora, des de la rotonda de la Plaça de la Constitució de Granollers fins les 5h30 de la matinada. El servei està dedicat als joves tot i que el pot utilitzar tothom que ho desitgi.

 

El bitllet per trajecte tindrà un cost de 2€ amb la possibilitat de comprar un bitllet especial d'anada i tornada (o totes les combinacions possibles: dues anades, dues tornades, etc.) per 3€. D'altra banda no seran vàlides les targetes habituals i títols integrats de l'ATM (com T-10, T-Jove, etc) ja que aquest és un servei especial que organitzen els Ajuntaments de Lliçà d'Amunt i Santa Eulàlia. L'autobús disposarà, també, d'un monitor per aclarir dubtes i garantir el bon funcionament del servei.

 

Aquesta Festa Major de Granollers 2014 deixa el cotxe a casa!

 

 

Horari i recorregut

 

Horari Bus Nit Festa Major de Granollers 2014 

 

PARADES DEL BUS NIT A LLIÇÀ D'AMUNT:

  • Marquesina de Bus de La Cruïlla
  • Carrer Anselm Clavé amb Carrer Menorca (davant de l'Aliança)
  • Costa Can Puig (davant el Condis)
  • Can Padrós (Carretera de Granollers, a l'entrada de Can Xicota)

Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 03/09/2014 01:45:44

  • Imprimir Imprimir