Joventut

Joventut

Tarda de joc de rol al Galliner de la mà dels TriCric

1/11/2016

  • Joc de rol al Galliner

Tricric, el grup de joves nascut al Galliner, vol ensenyar a tots els joves del municipi el món dels jocs d'interpretació de personalitats. Per aquest motiu fan una sessió de Joc de rol el dijous 17 de novembre a les 16:30h a la Sala d'Actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres.

 

 

Vols aprendre a jugar a Rol? Vine a jugar una partida d'iniciació! Les places són limitades i cal inscripció prèvia a través de la seva pàgina web.

 

Què és un joc de rol?

Un joc de rol és un joc que es basa en la descripció d'una situació fictícia i on els jugadors poden canviar els esdeveniments de la narració pel fet que controlen les accions conscients d'alguns dels personatges del joc. Normalment es juga entre dues o més persones, una de les quals assumeix el paper de Màster, mentre que la resta assumeixen el control d'un personatge. Les accions les valida el Màster, que pot ser per diversos mètodes, el més comú és per tir de daus.

 

 

 

INICIACIÓ ALS JOCS DE ROL

Dijous 17 de novembre a les 16:30

Sala d'Actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres

Organitza Tricric

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 02/11/2016 10:45:18

  • Imprimir Imprimir