Joventut

Joventut

Engeguem els Pressupostos Participatius de Joventut 2017!

19/9/2016

  • Pressupostos Participatius Joventut 2016

L'Àrea de Joventut comencem un nou projecte, els Pressupostos Participatius, un exercici de democràcia directa amb l'objectiu que els joves puguin participar de la presa de decisions i i desenvolupar les activitats, dirigides a joves, que es fan a Lliçà d'Amunt.

 

A partir d'ara, decidirem entre tots i totes a què s'hi destina una part del pressupost de la Regidoria de Joventut, un total de 10.000€, mitjançant activitats i projectes específics dissenyats i dirigits per joves del municipi.

 

  AMPLIACIÓ! S'amplia el termini per presentar propostes fins el divendres 2 de desembre de 2016

 

Com funciona?

DISSENY DE LA PROPOSTA

Si tens entre 14 i 29 anys, podràs presentar la teva proposta, de manera individual o en grup, abans del 25 de novembre a l'Ajuntament, l'Espai Jove El Galliner i la resta d'equipaments municipals. Per fer-ho hauràs d’omplir la butlleta amb les dades, una breu descripció i el cost de l'activitat (fins a un màxim de 2.500€).

 

Les propostes poden ser de diferents àmbits: salut, educació, treball, esports, mobilitat, oci lleure i cultura, etc; han de ser viables econòmicament, tècnicament, i que respectin la legalitat.

 

L'ASSEMBLEA

Un cop presentades les propostes de projectes i activitats, s'hauran d'explicar a l'assemblea que es durà a terme el 16 de desembre a les 20h a la Biblioteca Ca l'Oliveres. Després de les presentacions al públic per part dels joves que han dissenyat les activitats, es farà un debat i posteriorment cadascú votarà les propostes que consideri més interessants.

 

I tu, què faries amb 10.000€?

 

Botó Pressupostos participatius


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 18/11/2016 10:14:03

  • Imprimir Imprimir