Joventut

Joventut

La primera edició del Lliçà Killer Ja té guanyador/a!

12/9/2016

  • Guanyador del Lliçà Killer 2016

Aquesta Festa Major la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament hem posat en marxa el Lliçà Killer, un joc de rol en viu basat en el tradicional joc de l'Assassí de la Pastanaga, amb l'objectiu de fomentar, encara més, la participació i la cohesió dels joves del municipi.

 

Durant 4 dies, 26 joves d'entre 16 i 36 anys s'han passat nit i dia matant-se entre ells amb una pastanaga per convertit-se en el millor assassí/na de Lliçà d'Amunt i evitar ser morts.

 

 

Jordina Benet, millor Killer 2016

La Jordina Benet s'ha proclamat guanyadora de la primera edició del Lliçà Killer de la Festa Major de Lliçà d'Amunt 2016 en la categoria Millor Assassí per ser la jugadora que més participants ha assassinat amb la seva pastanaga, un total de 4 víctimes. Com a guanyadora tindrà el plaer de gaudir del seu merescut premi: dues entrades per participar d'un Room Escape!

 

Inicialment, tal i com diuen les normes del joc, el Lliçà Killer compta amb dos premis: a l'Assassí Supervivent i al Millor Assassí. Degut que la roda no s'ha tancat i han sobreviscut 12 participants, l'organització ha decidir declarar el premi desert.

 

L'organització del Lliçà Killer vol fer una esmena especial a l'Airon Rodríguez que, malgrat no haver guanyat, ha creat moments memorables per la resta de jugadors, fent notes, regals i fotografies a les seves víctimes.

 

 

Recull dels millors moments

 

Killer 1 Killer 3 Killer 2

 

 Killer 4 Killer 5

 

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 13/09/2016 12:53:23

  • Imprimir Imprimir