Joventut

Joventut

La festa dels colors Holi Dolly Festival arriba a Lliçà d'Amunt

2/9/2016

  • Holi Dolly Festival Festa Major 2016

Arriba a Lliçà d'Amunt la festa dels colors més popular del món, la Holi Dolly Festival, per Festa Major! El dimecres 7 de setembre de 18h a 20h ens pintarem amb pols de colors (i ja que hi som, també la Plaça de Catalunya) al ritme de la música, de la mà del DJ Albert González i l'speaker Pep Callau que animaran la festa. L'activitat, que es desenvoluparà a la Plaça de Catalunya, és gratuïta i per a totes les edats.

 

Funcionament de l'activitat

L'activitat consisteix en llançar els pols de colors a l'aire per tacar-nos quan caigui. Si vas vestit/da de color blanc, els colors es veuran encara millor i quedaràs més tacat/da!

Abans de llençar els colors l'speaker, juntament amb el públic, faran 4 llançaments guiats amb un compte enrere des del 10 fins a l'1. El llançament s'haurà de fer en acabar el compte enrere, és molt fàcil: s'obre la bosseta per la part superior, s'agafa per la base i sense deixar-la anar, es fa un fort moviment d'abaix cap amunt llançant la pols provocant un preciós núvol.

 

Aconsegueix la teva invitació

La primera tirada de colors serà gratuïta per a tots els assistents, però caldrà reservar invitació a l'Ajuntament. Les invitacions es podran recollir el dilluns 5 i dimarts 6 de setembre a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament en horari de dilluns de 8 a 14h i de 16 a 19h, i dimarts de 8h a 14h.

 

Preus

Tots els assistents disposaran d'una bossa de colors gratuïtament per a la primera tirada. Les següents tindran un cost de 2€ per cada bosseta de colors. L'organització també vendrà altres complements com ulleres de sol, samarretes blanques, etc.

 

 


 

 

Informació i suggeriments

  • Si t'apliques crema hidratant a la pell abans de la festa, serà més fàcil treure't els colors de la pell quan arribis a casa.
  • Protexeix-te els ulls amb ulleres de sol o tanca els ulls durant el llançament.
  • No llencis els plàstics ni a l'aire, per no fer mal a ningú, ni a terra per no embrutar.
  • No llencis mai la pols directament a la cara ni als ulls. Si t'entra pols als ulls, renta'ls amb molta aigua.
  • És recomanable que les persones amb el cabell clar o tintat condicionin el seu cabell per protegir-lo i tapar-lo amb un mocador. Ja que es pot fer malbé l'estructura del cabell i absorbir el color.
  • Després de la festa, neteja't la pols de la pell amb un drap o amb aire a pressió i després neteja't amb molta aigua.
  • La pols de colors és biodegradable així com rentables amb aigua i sabó. Pe tant, marxen de la pell, la roba, el cabell, les mascotes i superfícies llises com parets i el terra. També marxen fàcilment de l'asfalt i el terra amb ciment.

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 02/09/2016 11:37:48

  • Imprimir Imprimir