Joventut

Joventut

FM 2016: Les nits més joves

5/9/2016

  • Vaparir Tour Lliçà d'Amunt 2015

La Festa Major de Lliçà d'Amunt és plena d'actes culturals, per a nens, per a avis, etc. Però nosaltres busquem les activitats dedicades als joves, i en especial aquelles que són a la nit: activitats nocturnes,concerts, sessions de Dj, festa, etc. El programa d'actes és molt llarg i durant el dia hi ha moltes a activitats, per això et destaquem aquelles nits que se't faran curtes i inoblidables:

 

Dijous 8

ROMESCO SELECTORS

22:30h Embarraca't
Escalfem la nit jove de Festa Major amb els Selectahs i Singjay de Romesco Selectors, un col·lectiu amant de la cultura reggae amb seu al Vallès Oriental. Després de dirigir el club 54_46 de Granollers, els seus tres membres organitzen festes d'arrel jamaicana. Les seves sessions abarquen des del roots més clàssic al dub més contundent.


Green Valley

 

CONCERT AMB GREEN VALLEY

00:00h Embarraca't
Sis joves músics amb un recorregut de més de 10 anys han crescut fent música Reggae i Dancehall. Amb una sorprenent posada en escena, conviuen amb lletres reivindicatives i missatges positius que contagien i consciencien el seu públic. 'Ahora' és el seu nou treball que la banda portarà a l'escenari per fer-nos ballar i vibrar amb els seus ritmes durant tota la nit.

BINGO BOIG AMB PD PAUSA

01:30h Embarraca't
Canviem els números del bingo tradicional per les millors cançons de tots els temps de la mà de PD Pausa, la parella de DJ amb més marxa del nostre poble. Si aconsegueixes cantar bingo, tornes a casa amb premi! El preu de la butlleta és de 0,50 €. Els beneficis de l'activitat aniran destinats a una causa solidària.

 

 

Divendres 9

 

Vaparir Tour 2016

 

VAPARIR TOUR DE RÀDIO FLAIXBAC

01:00h Embarraca't
I ja en van 6. Torna la Festa en majúscules de la principal ràdio musical de Catalunya. Amb la presència dels principals personatges de Ràdio Flaixbac i amb un escenari ple de novetats visuals.

 

 

Dissabte 10

CONCERT AMB OVELLA XAO

23:00h Embarraca't
Ovella Xao és un ramat d'ovelles que fan música en comptes de "Bé" i que els encanta pasturar per tots els pobles i ciutats del món fent sonar les seves cançons, encenent totes les festes  fent cantar i ballar tothom.

 

Gertrudis

 

CONCERT AMB GERTRUDIS

01:00h Embarraca't

Getrudis és un dels grups pioners de la fusió de rumba catalana i un dels responsables de fer aribar aquest estil a la gent jove. un dels grups més populars de la nova fusió de rumba flamenca amb reggae, la cúmbia i els ritmes d'Est. Deu anys de trajectòria, 5 discs i més de 600 concerts els avalen, són un dels grups que han revolucionat el panorama musical català i nacional.

 

SESSIÓ AMB PD PAUSA

03:00h Embarraca't

Una sessió preparada per gaudir de la música catalana i de la rumba. El Pinar de la Riera ballarà entre una barreja de ritmes catalans de fa anys i més actuals.

 

 

Diumenge 11

SESSIÓ DE PD PAUSA

23:00h Embarraca't
I per acabar la festa, una mica de música amb el DJ PD Pausa.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 05/09/2016 16:30:29

  • Imprimir Imprimir