Joventut

Joventut

El Curs de Dinamitzadors de El Galliner comença a donar fruits

8/8/2014

  • Grup de joves sorgit del Curs de Dinamitzadors/es

Per primera vegada, la Regidoria de Joventut vam organitzar, el passat mes de maig, un Curs de Dinamitzadors, que va comptar amb un total de 9 participants. Al llarg del curs, es va treballar la cohesió de grup, bàsica a l'hora de treballar en equip, i la metodologia per poder pensar, escriure i dur a terme un projecte social.

 

A partir d'aquest curs ha sorgit un grup de joves que comencen a proposar i gestionar activitats adreçades, de moment, a públic adolescent i familiar. La primera activitat proposada i gestionada per ells mateixos ha estat la "Lliçana", una gimcana formada per 9 proves "divertides i fresques", que es va celebrar el passat 14 de juny al Pinar de la Riera i, unes setmanes més tard, a les Nits a la Piscina amb un gran èxit de participació.

 

Aquest grup de joves, il·lusionats i compromesos, tenen ganes de continuar organitzant activitats plegats al municipi.

 

Vist l'èxit del Curs de Dinamitzadors, la Regidoria de Joventut no descarta fer més edicions d'aquesta formació per tal d'apropar ¡ eines i recursos a la gent jove i fomentar la participació juvenil activa en el nostre municipi.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 05/08/2014 01:32:56

  • Imprimir Imprimir