Joventut

Joventut

Inscriu-te al Lliçà Killer i passa't la Festa Major matant!

23/8/2016

  • #LliçàKiller

Aquesta Festa Major de Lliçà d'Amunt 2016 la Regidoria de Joventut ens hem proposat revolucionar Lliçà d'Amunt organitzant el Lliçà Killer, un gran joc basat en el tradicional joc de l’Assassí de la Pastanaga, que durarà del dijous 8 fins al diumenge 11 de setembre. Fes-te amb una bona pastanaga i corona't com el millor assassí del municipi!

 

Si tens entre 16 i 35 anys (i moltes ganes de no parar durant la Festa Major), participa i converteix-te en assassí per uns dies. Hauràs de perseguir les teves víctimes, nit i dia, per matar-les amb un toc de pastanaga, però també hauràs d'evitar que ningú t'assassini. Mata el màxim de víctimes possible per sobreviure i fer-te amb la victòria!

 

Comentarem el joc a les xarxes socials del Galliner (Facebook, Twitter i Instagram) amb l'etiqueta #LliçàKiller. També tindrem sempre disponible el telèfon (i WhatsApp) 673930937 i el correu electrònic killer@espaijovegalliner.cat per resoldre qualsevol dubte o incidència que pugui sorgir durant el joc.

 

 

Inscripcions al Lliçà Killer

Les inscripcions es poden fer a través del formulari d'inscripció al Lliçà Killer, abans del dilluns 5 de setembre.  Els participants hauran de passar per l’Espai Jove El Galliner el dimarts 6 i el dimecres 7, de 16h a 20h, a recollir el nom de la seva víctima. Que comenci el Lliçà Killer!

 

Inscriu-te


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 26/08/2016 16:56:30

  • Imprimir Imprimir