Joventut

Joventut

Participa al Fòrum Jove del Pla Local de Joventut 2017-21

4/7/2016

  • Fòrum Jove Pla Local de Joventut

Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament estem impulsant el que serà el nou Pla Local de Joventut 2017–2021 i ho estem fent amb la col·laboració dels Regidors i Regidores, dels Tècnics i Tècniques de l'Ajuntamen, d’altres serveis directament connectats amb la vida dels joves, i dels propis joves des dels instituts, entitats i altres plataformes del municipi.

 

Si has participat d’aquest procés o no ho has fet però estàs interessat, et convidem al Fòrum Jove que tindrà lloc el dilluns 11 de juliol que aplegarà a totes aquelles persones que, d’una manera o altre, estan conformant aquest document, el Pla Local de Joventut, que serà la guia de les accions i polítiques de joventut que continuïn o s'iniciïn a partir de l’any 2017.

 

El Fòrum Jove serà una trobada de tots aquells que han format part del procés d'anàlisi del Pla, i on acabarem de definir, encara millor, les necessitats dels joves del municipi.

 

La trobada començarà a les 17h i està previst que, al finalitzar, aquells i aquelles que vulguin puguin compartir un bon pica-pica a la fresca a l’era de la Biblioteca.

 

Tots tenim una opinió, vine i decideix!

 

 

Fòrum Jove - Pla Local de Joventut 2017-2021

Dilluns 11 de juliol a les 17h

Sala d'Actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 18/07/2016 17:48:38

  • Imprimir Imprimir