Joventut

Joventut

Participa al concurs de fotografia ‘Objectiu Literari’ de la Biblioteca

23/8/2014

  • Dia de lectura Casal d'Estiu a la Biblioteca

La Biblioteca Ca l'Oliveres compleix 4 anys i ho vol celebrar amb tots els seus usuaris/es amb un concurs de fotografia a través de Facebook. L'"Objectiu Literari" pretén que els usuaris expressin, mitjançant la fotografia, tot el que significa la Biblioteca Ca l'Oliveres en la seva vida: com a espai de lectura, com a espai de trobada, com a escenari de conta contes i d'activitats, com a món de lectura i de llibres, etc.

 

Les fotografies es podran penjar a la xarxa social des de l’1 fins el 30 de setembre de 2014. Aquestes poden ser presses amb càmera fotogràfica i/o amb un telèfon mòbil, però han de ser originals de l'autor i no poden dur cap signatura ni marca d'aigua.

 

La Biblioteca ca l’Oliveres organitzarà a la 1a planta de la biblioteca, durant el mes d’octubre, una exposició pública de les fotografies presentades. A més, restaran visibles a la pàgina de Facebook de la Biblioteca i podran ser publicades als mitjans de comunicació de l'Ajuntament.

 

COM PARTICIPAR

Poden participar els majors de 13 anys pujant un màxim de 5 fotografies a la Pàgina de Facebook de la Biblioteca amb el hashtag (o etquieta) #ObjectiuLiterari, de les següents temàtiques:

  • Moments de lectura, espais de lectura, escenes de lectura, etc. (no cal que siguin dins la Biblioteca Ca l'Oliveres).
  • Imatges on hi aparegui un llibre, portades de llibres, paràgrafs de llibres, etc.
  • Biblioteca Ca l'Oliveres: entorn, edifici, espais interns, activitats, etc.

Juntament amb la fotografia, l’autor/a haurà d’afegir un comentari a la mateixa amb el títol de la imatge i el seu nom i cognoms sencers.

 

MECÀNICA DEL CONCURS

La imatger guanyadora serà triada mitjançant un jurat popular, és a dir, la fotografia que més “M’agrada” obtingui a la pàgina de Facebook serà la guanyadora. El divendres dia 3 d’octubre a les 17h es realitzarà el recompte de vots a cada fotografia presentada. Aquella mateixa tarda es farà la resolució del veredicte i es comunicarà públicament el nom de la persona guanyadora.

 

EL PREMI

L'autor de la fotografia més votada guanyarà una càmera fotogràfica digital compacta amb prestacions d’una rèflex valorada en 200€.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 02/09/2014 18:18:24

  • Imprimir Imprimir