Joventut

Joventut

Entrades a la venda per l'espectacle d'humor "ITime" d'En Peyu

3/6/2016

  • "ITime" nova obra del Cicle Muda't 2.0

L'Area de Cultura de l'Ajuntament organitza "ITime", un nou espectacle d'humor del cicle Muda't 2.0 el dissabte 18 de juny a les 21h a l'Ateneu L'Aliança. L'actor i humorista Peyu, del programa de TV3 'APM?', es transformarà en un Steve Jobs a la catalana i oferirà un monòleg amb grans dosis d’humor que no ens deixarà indiferents.

 

El preu de les entrades és de 10€ si es compren anticipadament (i per als socis de l'ateneu), i de 12 euros si es compren a la taquilla. Les entrades anticipades es poden comprar fins el divendres 17 de juliol a través del web municipal, o a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de dilluns a divendres de 8h a 14h i les tardes de Dilluns de 16h a 19h.

 

Descomptes per a joves i aturats

Els menors de 30 anys (empadronats a Lliçà d'Amunt) tenen un descompte directe de 2 euros en el preu de l'entrada; així com les persones en situació d'atur que poden adquirir les entrades amb un descompte, també, de 2 euros. Aquests descomptes no són acumulables i són per a un màxim de dues entrades, en el cas de les persones aturades, i d'una entrada, per als joves menors de 30 anys

 

 

"ITime" amb en Peyu

Dissabte 18 de juny a les 21h

Ateneu l'Aliança

Entrades anticipades a 10€


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 06/06/2016 09:43:27

  • Imprimir Imprimir