Joventut

Joventut

Estic embarassada, què puc fer?

18/5/2016

  • Portal web Preinfant.org

"Estic embarassada de 4 setmanes, quines opcions tinc?", "Com puc explicar-li als meus pares?", "Em fa vergonya que em vegin amb la panxa".... Aquestes són algunes preguntes que pot plantejar-se una noia quan es queda embarassada. El portal Preinfant.org t'ajuda a resoldre aquestes situacions, t'assessorar i t'acompanyar si ets adolescent i t'has quedat embarassada.

 

Preinfant és una pàgina web que et donarà suport i una atenció individualitzada si t'has quedat embarassada i tens entre 14 i 21 anys. Un equip de professionals atendrà les consultes que se't plantegin sobre l'embaràs i la maternitat en joves mitjançant un formulari privat per resoldre els dubtes que et sorgeixin.

 

El servei t'acompanya durant tres moments claus: el moment en què t'adones que estàs embarassada, durant la gestació i el part i, finalment, en la criança del nadó fins als tres anys.

 

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 18/05/2016 12:53:28

  • Imprimir Imprimir