Joventut

Joventut

Xerrada sobre les guerres de Síria i l'Iraq a L'Aliança

9/5/2016

  • Xerrada Les guerres a Síria i l'Iraq a L'Aliança

El proper divendres 13 de maig l'Ateneu l'Aliança celebra, a les 20:30h, una xerrada gratuïta sobre els conflictes bel·lics a l'Iraq i a Síria, "Les guerres de Síria i l'Iraq, conflictes polítics o de religions?".

El ponent de la xerrada serà Jordi Llaonart, arabista i periodista que va estudiar àrab a Síria i ha treballat a Dubai (als Emirats Àrabs Units) i Kuwait. En total ha viscut 8 anys al Pròxim Orient, 6 dels quals fent de corresponsal de premsa. És autor del llibre “Per entendre l'Iraq” (Ed. La Campana, 2007) i analitza l'actualitat àrab al blog “Interpretant el món àrab i l'islam”.

 

Les guerres de Síria i l'Iraq, conflictes polítics o de religions?

Divendres 13 de maig a les 20:30

A l'Ateneu L'Aliança

Entrada gratuïtaXerrades a l'Ateneu
Xerrades a l'Ateneu és un cicle de xerrades lleugeres on es tractaran temes d'interès de qualsevol temàtica. Enfocades a un públic generalista, no especialitzat, pretenen donar claus de les qüestions que ens envolten per entendre-les una mica millor amb l'ajuda de ponents especialitzats.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 18/05/2016 11:12:18

  • Imprimir Imprimir