Joventut

Joventut

BierGarten 2016: 3 i 4 de juny a L'Aliança

23/5/2016

  • BierGarten L'Aliança 2016

Torna, un any més, la festa de la cervesa a Lliçà d'Amunt de la ma de l'Ateneu L'Aliança. El divendres 3 i el dissabte 4 de juny es celebra el BierGarten, un espai de trobada entorn la cervesa i la música irlandesa.

 

La cervesa sempre ha estat, als bars, als pubs, a llocs especialitzats, fires, etc. El BierGarten és molt més que cerveses, menjar i música. És compartir, xerrar, trobar-se amb amics i coneguts, retrobar-se... Un espai únic on tots els elements es combinen a la perfecció.

 

DIVENDRES 3

El divendres començarà el BierGarten 2016 a partir de les 19h al pati exterior de l'Ateneu l'Aliança. I a la nit, la música vindrà de la ma del grup La Kozmic Band.

 

DISSABTE 4

Dissabte l'espai del BierGarten s'obrirà a les 18h amb inflables per als més petits durant la tarda. Los Bisontes i Dry Gin amenitzaràn la nit amb la seva música.

 

 

BierTast

El Dilluns 30 de maig a les 20:30h el Bar L'Aliança celebra el BierTast, un tast de tapes que s'emmarca dins la festa de la cervesa. Maridatge de 4 platillos freds amb 4 cerveses a càrrec de cervesa Sobre Tot, per un preu de 15€ per als socis i sòcies de l'ateneu i de 18€ per als no socis. Els tiquets es poden comprar al Bar l'Aliança fins el 27 de maig.

 

Els dies 31, 1 i 2 de juliol, es durà a terme el període de votacions per puntuar la millor tapa, al mateix bar.

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 30/05/2016 10:32:29

  • Imprimir Imprimir