Joventut

Joventut

Apunta't al Casal Jove 2016

29/4/2016

  • Casal Jove 2016

Després d el'èxit de participació de l'any passat, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament tornem a organitzar el Casal Jove, amb l'objectiu que puguis passar unes vacances d'estiu plenes d'activitats a Lliçà d'Amunt.

 

NOTA INFORMATIVA: La data d'inici del Casal Jove és el dilluns 4 de juliol, i no el 27 de juny com s'ha publicat erròniament.

 

El Casal Jove

Algunes de les activitats que hi haurà al Casal Jove seran: piscina diària, excursions a la platja, tallers creatius, esports, jocs diversos i també una excursió de tot un dia, amb l'objectiu que sigui un espai de trobada, de coneixença i d'aprendre coses noves de forma divertida.

 

Aquest Casal, que es portarà a terme del 4 al 29 de juny a l'INS Hipàtia d'Alexandria i al Galliner, s'adreça a joves que aquest curs escolar 2015-2016 han fet des de 1r d'ESO i fins als 17 anys. L'activitat serà de dilluns a divendres de 9h a 13:30h del matí amb la opció de quedar-se a dinar afegint-hi el servei de mejador de 13:30h a 15h a l'Escola Lliçà d'Amunt.

 

Dies: Del dilluns 4 al divendres 29 de juliol

Lloc: A l'INS Hipàtia i a l'Espai Jove El Galliner

Horari: De 9h a 13:30h

Serveis: S'ofereix el servei de menjador (de 14h a 15h, al menjador de l'Escola Lliçà d'Amunt)

 

 

Inscripcions i preus

Les inscripcions són del 2 al 27 de maig, de dimarts a divendres de 9h a 12h i dilluns de 16h a 19h a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt. No s'acceptaran inscripcions fora d'aquest termini, només en casos justificats. No es retornarà l'import de la quota si es produeixen baixes fora de termini o fora de les circumstàncies justificades, que seran estudiades per una comissió.

 

Taula de preus Casal Jove 2016

 

AJUTS I BEQUES

Per tal de facilitar l’accés al Casal d’Estiu, l’Ajuntament treballa per oferir-vos un preu assequible i diferents opcions que pretenen facilitar el pagament. Els descomptes en les quotes són:

  • Descomptes per a socis i sòcies de l'Espai Jove El Galliner: 15%, cal presentar el carnet de soci o sòcia o comprovant d'inscripció (demanar a l'Espai Jove El Galliner).
  • Descomptes a germans: 25% segon germà i 30% famílies monoparentals i nombroses, aplicat a tots els membres en aquest darrer cas. Els descomptes s’aplicaran només en la quota de matí. Cal presentar llibre de família y carnet de família nombrosa. S’aplicarà aquesta quota si es tenen germans o germanes apuntats al Casal Jove i al Casal Esportiu.
  • Beques per a famílies que no percebin cap prestació econòmica. Cal sol·licitar-la des de Serveis Socials.
  • Per percebre algun descompte o ajut econòmic cal estar empadronat/da al municipi de Lliçà d’Amunt.

 

 

 Imatges del Casal Jove 2015

 

 

Més informació

Per a més dades podeu adreçar-vos a l’Ooficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, al web municipal a www.llicamunt.cat i al web de Joventut a www.espaijovegalliner.cat.

 

REUNIÓ INFORMATIVA 

Es farà una reunió informativa per a pares i mares el dia 5 de Maig a les 19h a la Sala d’Actes de la Biblioteca Ca l’Oliveres. També hi haurà una reunió el dia 20 de juny a les 19h, al mateix lloc, per a pares, mares i joves inscrits on es podrà conèixer l’equip de monitors i monitores, conèixer la programació del Casal Jove i resoldre dubtes.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 25/04/2017 16:26:05

  • Imprimir Imprimir