Joventut

Joventut

Convocatòria de subvencions per a entitats juvenils 2016

27/4/2016

  • Subvencions entitats 2016

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt obre la convocatòria d'ajuts a entitats juvenils per aquest any 2016. Les entitats del municipi que reuneixin els requisits que consten a les bases específiques podran presentar-se a la convocatòria de l'àmbit de Joventut.

 

El període per presentar les sol·licituds és de l'1 al 13 de juny de 2016. Un cop finalitzat aquest termini no s'acceptarà cap projecte. Per fer-ho pots trobar els documents a l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà) de l'Ajuntament, i al web municipal.

 

La subvenció que ofereix la Regidoria de Joventut per a les entitats locals (inscrites al Registre d'Entitats Municipals) aquest any 2016 és de 2.500 euros per aquells projectes que potenciïn la cohesió social, l'emancipació i/o la participació dels joves de Lliçà d'Amunt.

 

Documentació


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 27/04/2016 10:55:42

  • Imprimir Imprimir