Joventut

Joventut

Obertes les inscripcions al 3r Trail Nocturn L'Aliança

26/4/2016

  • Trail Nocturn L'Aliança 2016

La nit del dissabte 11 de juny l'Ateneu L'Aliança celebra la seva particular cursa Trail Nocturn, una cursa nocturna per camins, corriols i boscos del municipi. El trail d'11,2 Km de recorregut sortirà de la Plaça Catalunya a les 21:30h i comptarà amb punt de trobada i funzone amb tallers, inflables, música, menjar i beure.

 

El Trail compta amb la creació dos recorreguts com a novetat d'aquest any: el recorregut llarg és d'11,2 Km i el curt de 6,5 Km. 

 

Pels més joves hi haurà una cursa infantil a les 19h del vespre, entre la Plaça Catalunya i la Biblioteca Ca l'Oliveres.

 

La cursa

  • Dues curses: Cursa llarga d'11,3 quilòmetres amb desnivell acumulat de 508 metres per pistes forestals i bosc en un 84% (la resta és recorregut per carrers del poble); i Cursa curta de 5,6 quilómetres, totes dues a l'entorn rural del municipi.
  • Cursa nocturna organitzada als voltants de lluna plena, l'11 de juny, a les 21:30h.
  • Cronometratge amb Championchip (xip groc). La cursa puntua a la Lliga Trail Championchip.
  • Servei de guardarroba i dutxes a l'Ateneu, servei de fisioteràpia, servei mèdic i Protecció Civil.
  • Samarreta de regal, bossa del corredor i sopar.
  • Avituallament líquid al quilòmetre 6 i sòlid i líquid a l'arribada.

 

Inscripcions

Si vols participar, les inscripcions estan obertes al web del 3n Trail Nocturn L'Aliança Lliçà d'Amunt fins el divendres 3 de juny. El preu és de 12€ per a socis de l'Ateneu i de 14€ per als no socis en el recorregut llarg, i de 10€ per als socis i 12€ per als no socis en el recorregut curt. El preu inclou un obsequi, els avituallaments, el sopar i els serveis als corredors. Al mateix web del trail podràs trobar tota la informació de la cursa, el recorregut, etc.

 

A partir del 3 de juny les inscripcions es podran fer a través del web i minuts abans de començar la cursa, però tindran un preu de 16€ per als no socis de l'Ateneu i de 12€ per als socis. En aquest cas, la samarreta i els obsequis del Trail es rebran uns dies després de la cursa.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 06/06/2016 10:40:56

  • Imprimir Imprimir