Joventut

Joventut

Comencem a treballar en el Pla Local de Joventut 2017-2021

26/4/2016

  • Tallers participatius als Instituts - #LliçàJove

Des de la Regidoria de Joventut ens trobem immersos en el disseny del que serà el nou Pla Local de Joventut 2017-2021, concretament en la fase de diagnosi de la realitat juvenil, això vol dir que tot just ara el centre de tota l'activitat és conèixer les necessitats dels i les joves del municipi de Lliçà d'Amunt.

 

Ho estem fent a través de tallers participatius als Instituts amb estudiants des de 3er d'ESO fins Cicles Formatius; enquestes als i les joves d'entre 14 i 29 anys, presencialment als diferents equipaments municipals i a través de la nostra pàgina web; revisant amb els Regidors i les Regidores de l'Ajuntament, juntament amb els tècnics i tècniques de que hi treballen, les accions que s'han portat a terme els darrers anys, avaluant-les i detectant les noves necessitats; i comptant, també, amb la participació d'altres agents importants en diferents àmbits que afecten als i les joves.  Aquesta part, però, només és el principi del procés, en el qual també convocarem una trobada de joves i una jornada de treball entre tècnics, joves i referents polítics del municipi.

El document final de tots els processos que obrim i que ens plantegem de forma participativa, implicant principalment a joves però també a la resta d'agents, ha de ser un document que reculli aquestes necessitats detectades i que doni pas a programes, projectes i accions que hi puguin donar resposta a les mateixes.

 

Per tant, entenem El Pla Local de Joventut 2017-2021 com una eina que ens permet visualitzar les prioritats dels i les joves del municipi i que ens permetrà marcar un calendari d'accions a desenvolupar en els propers cinc anys.

Agraïm la participació activa de tots els agents implicats i us emplacem a participar d'aquest procés en totes les seves fases fins a construir, entre tots i totes, un document final que ens ha de servir per seguir treballant i aconseguir fites.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 26/04/2016 13:44:45

  • Imprimir Imprimir