Joventut

Joventut

Guanyadors/es del concurs de dibuix i punts de llibre de Sant Jordi 2016

18/4/2016

El jurat ja ha decidit quin és el millor dibuix del Concurs de pintura i dibuix per a joves i adults i el Concurs de punts de llibre, que hem organitzem des de l'Espai Jove el Galliner, la Biblioteca Ca l'Oliveres i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament. Els guanyadors són els següents:

 

III Concurs de dibuix i pintura per a joves i adults

Jaume Tusell Puigdomènech, de 63 anys ha estat la guanyadora de la tercera edició del Concurs de dibuix i pintura per a joves i adults, que la Biblioteca Ca l'Oliveres i l'Espai Jove El Galliner hem convocat amb motiu de la festa de Sant Jordi.

 

La imatge guanyadora quedarà plasmada en un dels vidres de la biblioteca, a partir del 22 d'abril, i l'autor gaudirà d'un curs intensiu d’estiu durant el mes de Juliol impartit per l’Escola Joso, i un val per un valor de 100€ a gastar a la llibreria i papereria La Gralla de Granollers.

 

Escola Joso

 

IV Concurs de punts de llibre

La Paula Sánchez, la Nerea Jiménez, la Nayda Anaya i la Veronica Garrido han estat guanyadors del IV Concurs de punts de llibre, convocat per la regidoria de Cultura amb motiu de la festivitat de Sant Jordi.

 

El concurs constava de quatre categories segons les edats dels participants, els premiats per categories han estat:

  • Categoria de 5 a 8 anys: Paula Sánchez Torrecillas
  • Categoria de 9 a 11 anys: Nerea Jiménez Perales
  • Categoria de 12 a 17 anys: Nayda Anaya Fernández
  • Categoria de 18 a 30 anys: Veronica Garrido Molero

Les guanyadores obtindran entrades per a diferents parcs d'atraccions i els seus dibuixos seran punts de llibre que es donaran en el servei de préstec de la Biblioteca Ca l’Oliveres.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 10/02/2017 11:10:34

  • Imprimir Imprimir