Joventut

Joventut

Curs de Dinamitzadors/es al Galliner 2016

10/3/2016

  • Curs de Dinamitzadors i Dinamitzadores 2015

Aquest mes d'abril fem de nou, des de l'Àrea de Joventut, el Curs de Dinamitzadors i Dinamitzadores al Galliner. Aquesta formació gratuïta, de 4 sessions, tracta tots els aspectes bàsics que es necessiten per a dinamitzar activitats d’oci i lleure per a joves.

 

De formacions anteriors, va sorgir Tricric, un grup juvenil format per 6 joves lliçanencs, que porten dos anys executant activitats lúdiques, com per exemple la Lliçama (una gimcana de diferents proves) o les tardes de jocs de taula a l'Espai Jove.

 

Aquest any, la formació es realitzarà els dimarts 5, 12, 19 i 26 de 17h a 20h. Les inscripcions es poden fer del 14 al 29 de març, de manera presencial a l’Espai jove El Galliner. El nombre de places és limitat i es demana una assistència del 80% a les sessions. Al finalitzar, els i les alumnes rebran un diploma per haver realitzat i superat amb èxit el curs.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 14/03/2016 19:38:04

  • Imprimir Imprimir