Joventut

Joventut

Concurs de nous talents musicals '[És]Música' del Vallès Oriental

29/2/2016

  • [és] Música 2016

El servei de Joventut de l'Ajuntament de Granollers oranitza la primera edició del concurs '[És]Música' per cercar nous talents en el món de la música al Vallès Oriental. 

 

L'objecte del concurs és identificar i donar suport a les iniciatives musicals creant un espai de referència a la ciutat de Granollers per als grups musicals joves de la ciutat i la comarca d'entre 18 i 30 anys, i a alumnes dels centres d’educació secundària d'entre 12 i 18 anys, ja siguin a nivell novell o semi-professional. La formació mínima per participar és d'un duet i la formació màxima no pot superar més de 8 persones en un mateix grup.

 

Categories

El concurs compta amb dues categories:

  • Categoria '[És]Música': Dirigida a joves d'entre 18 i 30 anys.
  • Categoria 'I[És]Música': Dirigida a joves d'entre 12 i 18 anys que estiguin en un Institut del Vallès Oriental. 

 

Bases provisionals del concurs

El termini de lliurament per presentar la documentació esmentada i participar en el concurs serà el divendres 15 d'abril de 2016. El concurs '[És]Música' tindrà lloc el divendres 13 de maig a les 17:30h. S'estableixen tres places de la ciutat de Granollers per poder desenvolupar el concurs: pl. de La Porxada, pl. de l'Església i pl. Maluquer i Salvador.

 

Premis

Premi per al grup guanyador de la categoria [És]Música:

L'oportunitat de poder tocar en un escenari professional, dintre d'una cartellera de grups seleccionats per les entitats de la ciutat, emmarcat dintre del Festival de Música: MUSIK N VIU 2016; i una dotació econòmica per valor de 1000€.

 

Premi per al grup guanyador a la categoria I[és]Música:
L'oportunitat de poder actuar dintre del marc de programació musical de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Granollers o d'altres equipaments o serveis municipals i la participació en el Festival MUSIK N VIU OFF; i 10 hores d'utilització dels bucs d'assaig al CUB, Espai d'assaig musical amb gravació d'un assaig en directe.


Els grups participants i no guanyadors tindran l'oportunitat de tocar a l’equipament juvenil i formar part d’altres actes en l’àmbit musical.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 24/02/2016 12:46:27

  • Imprimir Imprimir