Joventut

Joventut

Saló de l'Ensenyament i Saló del Màster 2016

22/2/2016

Has acabat l'ESO i estàs decidint la teva carrera acadèmica i el teu futur? Al Saló de l'Ensenyament trobaràs totes les universitats, cicles de grau mitjà i grau superior, formació professional i centres de formació complementària en un mateix espai.
 
Aquest any serà des del dimecres 19 fins al diumenge 23 de març al Palau 2 de la Fira de Barcelona (Recinte de Montjuïc). Les entrades, que es poden comprar per internet, el mateix dia a taquilla i al Telentrada, tenen un cost de 5,5€ i amb el Carnet Jove de 5€.

Al Saló de l'Ensenyament trobaràs les opcions formatives que més s'adapten a les teves preferències: estudis de batxillerat, universitaris i superiors, cicles d’FP, idiomes i formació ocupacional i complementària. És una gran oportunitat per decidir el teu futur acadèmic i professional i per conèixer de primera mà els centres educatius.


HORARI
De Dimecres a Divendres de 9h a 19h
Dissabte de 10h a 20h
Diumenge de 10h a 14h


Saló del Màster i Postgraus

Al mateix recinte de la Fira de Barcelona hi haurà, també, el Saló del Màster i Postgraus "Futura", els dies divendres 11 i dissabte 12 de març de 10h a 20h al Pavelló 5. El preu d'entrada és de 8€, però si la compres per internernet o amb el Carnet Jove, el preu és de 5€.
 
El Saló del Màster ofereix la possibilitat de conèixer l'oferta de títols nacionals i internacionals en un mateix espai. També s'hi fan activitats de valor com assessorament de professionals; tallers pràctics per buscar feina al país o a l'estranger; i conferències sobre emprenedoria, presentació d'empreses, treball en xarxes, etc.

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 22/02/2016 12:25:24

  • Imprimir Imprimir