Joventut

Joventut

Descobreix els nous descomptes amb el Carnet Jove d'aquest 2016

27/1/2016

  • Carnet Jove
El Carnet Jove és un servei de la Generalitat de Catalunya que, des del 1986, ofereix promocions, serveis, propostes i avantatges als joves. En total són més de 8.000 avantatges a Catalunya en àmbits com la cultura, el turisme i la mobilitat, la formació, etc. I més de 80.000 avantatges arreu d'Europa.

Poden gaudir d'aquest carnet tots el joves d'entre 14 i 29 anys. Pots fer-te el Carnet Jove on-line a través de la pàgina web o des de qualsevol oficina de La Caixa (no cal tenir-hi compte) i pagar una quota anual de 7'90€. Si necessites més informació pots entrar a la pàgina web del Carnet Jove o dirigir-te a qualsevol oficina de La Caixa.
 

Com fer-lo servir

Hi ha establiments arreu del territori català que fan descomptes pel simple fet de ser jove i tenir-ne el carnet. D'altra banda, també existeix el Pack Jove, ara virtual, amb un seguit vals de descomptes que pots fer servir una vegada l'any. Aquests, els pots trobar al web o a l'App per a telèfons mòbils.
 

Propostes d'activitats

A l'App del Carnet Jove trobaràs més de 8.000 descomptes en activitats de tot tipus: concerts, espectacles, partits de futbol, entrades al cinema, activitats d'aventura, material, escapades, etc.

 

ddd

 

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 03/02/2016 10:22:06

  • Imprimir Imprimir