Joventut

Joventut

Neix un grup de Running a L'Aliança

15/1/2016

  • Running L'Aliança

L'Ateneu l'Aliança estrena una nova activitat esportiva, el Running L'Aliança. el Running és un projecte obert a tothom qui vulgui participar, compartir l'afició de còrrer i fer esport.

 

L'Ateneu propossa, com a primera activitat de l'escola de running, un taller de 10 sessions per nivells amb l'objectiu de millorar la tècnica dels corredors i corredores, així com aprendre a còrrer amb seny millorant la condició física però evitant possibles lessions. En definitiva, un grup per fer salut i gaudir més i millor i en bona companyia del running.

 

Aquestes classes et permetran perfeccionar la teva tècnica de cursa d’una forma variada i divertida mitjançant una àmplia gamma d’exercicis. Les sessions estaran dissenyades tenint en compte les característiques i nivells de cada usuari/a, oferint així un servei personalitzat i exclusiu.

  1. NIVELL INICIACIÓ: Enfocat a corredors que comencen de zero o que fa molt temps que no corren.
  2. NIVELL MITJÀ: Dirigit als corredors que corren amb regularitat o persones amb una bona condició física.
  3. NIVELL AVANÇAT: Dirigit a corredors habituals, que busquin perfeccionar la tècnica i millorar la condició física.

 

Si vols provar l'experiència de còrrer en companyia i, a la vegada, aprendre a millorar la teva tècnica, el grup farà dues sessions de prova el dimecres 27 de gener i el dimecres 3 de febrer de 19h30 a 20h30. La sortida serà des del propi Ateneu.

 

Pots apuntar-te i trobar més informació a la pàgina web de L'Aliança i a la nova pàgina de Facebook del grup de Running.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 03/02/2016 10:24:52

  • Imprimir Imprimir