Joventut

Joventut

Muntronik Fest 2014: Els DJ

27/7/2014

 • Cartell Muntronik Fest 2014

El Jurat Popular, mitjançant les votacions on-line, juntament amb l'Organització de l'esdeveniment ja han decidit quins són els tres DJ classificats per concursar al Muntronik Fest 2014 i fer-se amb el premi guanyador de la segona edició del festival. Aquests també tindran el privilegi de punxar la seva sessió amb grans Dj reconeguts com són Fatima Hajji, Cèsar Almena, Javi Molina i el Veejay Oriol Torres el dimecres 10 de setembre durant la Festa Major de Lliçà d'Amunt.

 

 

Els Dj concursants

DJ MARC LÓPEZ

Marc López, Lliçanenc de 18 anys, ha aconseguit fer-se amb el recolzament del Jurat Popular amb més de 120 vots amb la seva sessió Electro i Progressive House.

 

DJ MARC GRAU

El Lliçanenc Marc Grau, amb el suport del públic a través de les votacions populars i de l'organització, punxarà la seva sessió Electro-House (EDM) al Muntronik Fest 2014.

 

DJ CARLOS B

Carlos B portarà una de les seves sessions Techno-House a aquesta segona edició del Muntronik Fest.

 

 

Més Muntronik

FATIMA HAJJI

Aquesta edició del festival comptarà amb la millor sessió Hard Techno de la ma de Fatima Hajji, la Dj més internacional del nostre país. Busca el seu propi so dins el Techno més dur, utilitzant mescles amb constant referències a la seva ascendència Àrab, plasmat en una gran varietat de ritmes Africans i groove per no deixar de ballar, disfrutar i somriure. Hajji ha participat als festivals de música més coneguts del món com Tomorrowland, Monegros, Dreambeach, etc.

 

EL JURAT

 • Dj Cesar Almena: Dj destacat a nivell nacional gràcies a la seva experiència en les millors cabines i festivals. Ha estat resident de les sales Code en Fabrik Madrid i Reset Club a Madrid. Actualment té dos sellegs discogràfics propis: Code Rec i Reset Music Rec.
 • Dj Javi Molina: Ha estat Dj resident de les dues sales més importants de Hardcore del pais: Manssion i Pont Aeri. Actualment ha creat la seva pròpia marca, Fight on n'és Dj resident.
 • Dj Coldex i Dj Jordi Soley: Dj guanyadors de la primera edició del Muntronik Fest 2013.

 

VISUAL ARTIST I SPEAKER

 • Oriol Torres: És el videojockey de referència al nostre país i un dels més respectats en l'escena internacional gràcies a les seves sessions virtuals. Ha participat en esdeveniments tant importants com Amnesia Ibiza, Opium Barcelona, Fabrik Madrid, Electrobeach Music Festiva, etc. Actualment és l'artista virtual del Grup Flaix i de la companyia Amnesia, entre d'altres.
 • Lil Xoko: Jove dedicat plenament al món de l'espectacle com a ballarí, speaker, Dj i promotor d'esdeveniments des de fa més de 10 anys. Desta el seu pas pel programa Fama Revolution com a concursant i les seves numeroses col·laboracions en televisió i amb artistes nacionals.

 

EL MUNTRONIK A LA XARXA

 

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

 1. test
  test
  19/01/2017 13:42:25

Data de modificació: 26/08/2014 17:26:31

 • Imprimir Imprimir