Joventut

Joventut

Parc Infantil i Juvenil de Nadal 2015

23/12/2015

  • Parc de Nadal 2015

Els darrers dies de l'any la Regidoria de Jovnetut celebrem el Parc Infantil i Juvenil de Nadal 2015, un espai on joves i nens del municipi podreu gaudir de diferents activitats que faran que aprofitis les teves vacances al màxim!

 

El Parc de Nadal estarà situat, com sempre, al Pavelló Municipal d'Esports el dilluns 28, dimarts 29 i dimecres 30 de desembre en horari de tarda de 16h a 20h amb activitats gratuïtes. Les activitats estan dividides en dos blocs i quatre espais:

 

Activitats per a joves

ESPAI PER A JOVES

L'àrea per a joves situada a la zona d'oficines del Pavellò (2a planta) acollirà les activitats dirigides a joves (a partir de 12 anys) on hi haurà jocs i tornejos de i Wii, ping-pong, etc.

 

ACTIVITATS D'AVENTURA

A l'exterior del Pavelló hi haurà la tradicional batalla de paintball làser en equip a la pista exterior amb una taula d'air hokey i un futbolí; i a l'exterior del Pavelló circuit sobre rodes amb un vehicle diferent cada dia, lluita de gladiadors, gungi run, tir amb arc, escalada infernal...

 

Activitats per a infants

També hi haurà activitats per a infants (a la pista del pavelló) dirigides a nens i nenes (fins a 12 anys) que comptarà amb tallers creatius, inflables, tallers de manualitats, racó de jocs populars, zona per nadons, etc.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 04/01/2016 13:00:34

  • Imprimir Imprimir