Joventut

Joventut

Puja al Bus per La Marató 2015

9/12/2015

  • Puja al Bus per La Marató 2015

El proper divendres 11 de desembre col·labora amb La Marató de TV3 fent servir els Transports de Lliçà d'Amunt (TLA). Els beneficis de tota la jornada aniran destinats al projecte solidari del programa de TV3 que aquesta edició va dedicada a la diabetis i l'obesitat.

 

Pots col·laborar fàcilment agafant el transport urbà del nostre municipi i comprar un bitllet senzill o amb targeta (T-10) si ja ets usuari habitual.

 

I si no has d'anar enlloc, pots ajudar pujant al bus a una parada i baixar a la següent i ja hauràs aportat el teu granet de sorra. O, si et sembla massa complicat, puja al BUS, fes la teva donació i torna a baixar.

 

"Puja al BUS per La Marató" és una iniciativa solidària de la Regidoria de Transport Públic i Mobilitat de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt amb la finalitat de destinar a La Marató de TV3 la recaptació que es faci entre les tres línies urbanes dels Transports de Lliçà d'Amunt durant tota la jornada del divendres 11 de desembre de 2015.

 

Nosaltres pujarem al Bus, i tu?

 

 

També pots fer un donatiu

  • El dia de La Marató de TV3 (diumenge 14 de desembre) trucant al telèfon 905 11 50 50
  • Per internet: www.tv3.cat/marato/donatius
  • Mitjançant un ingrés al compte corrent de la Fundació Marató
  • Servicaixa de La Caixa
  • Aplicacions per a smartphones

 

Paneres solidàries a la Fira de Nadal

La Comissió de Festes de Lliçà d'Amunt organitza durant la Fira de Nadal, el dissabte 12 i diumenge 13 de desembre, el sorteig de dues paneres solidàries amb productes donats pels comerços del municipi. Les butlletes es podran comprar a la mateixa paradeta de l'entitat.

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 04/01/2016 13:00:59

  • Imprimir Imprimir