Joventut

Joventut

Xerrada participativa sobre el dret dels animals

2/12/2015

  • Xerrada drets dels animals

El dijous 10 de desembre celebrem una xerrada-taller participatiu sobre els dret dels animals a les 17h30 a la Sala d'Actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres.

 

L'activitat comptarà amb la Fundació per l'Asesorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA), que es dediquen a promoure el respecte, i la cura dels animals; l'Associació Rodamons 24H ens explicarà com funciona el servei de recollida d'animals abandonats, i portarà un gos que ha rebut tractament per part seva; l'Andreu Pérez en explicarà la seva experiència personal i com es va convertir en vegà, així com les diferències amb ser vegetarià; i, per últim, farem un berenar pica-pica per descobrir com és el menjar vegà.

 

És convenient inscriure's a l'activitat per poder mesurar quantes persones hi participaran. Pots fer-ho presencialment a l'Espai Jove El Galliner, per telèfon trucant al 93 860 70 01, enviant un Watsaap al 673 930 937 o per correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat.

 

Xerrada participativa sobre el dret dels animals

Dijous 10 de desembre a les 17h30

Sala d'actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 04/01/2016 13:01:10

  • Imprimir Imprimir