Joventut

Joventut

Així va ser la Nit de Terror 2015

25/11/2015

  • Voluntaris de la Nit de Terror 2015

El cap de setmana del 6 i 7 de novembre 27 joves voluntaris han fet possible la 9a edició de la Nit de Terror a la Torre del Pla organitzada per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt. Dos dies d'activitat i moltes setmanes de feina prèvia ho han fet possible. Moltes gràcies a tots i totes!

 

Vídeo de la Nit de Terror 2015

Al canal de Youtube de l'Espai Jove El Galliner podràs trobar el següent vide-reportatge sobre la 9a edició de la Nit de Terror a Lliçà d'Amunt. 

 

 

 

Imatges de la Nit de Terror 2015

A la pàgina de Facebook de l'Espai Jove El Galliner podràs veure totes les fotografies de l'activitat i els joves que la van fer possible.

 

 

Aquest cap de setmana 27 joves voluntaris han fet possible la 9a edició de la Nit de Terror a la Torre del Pla de Lliçà...

Posted by Espai Jove El Galliner on diumenge, 8 / novembre / 2015

Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 26/11/2015 12:49:47

  • Imprimir Imprimir