Joventut

Joventut

Protecció Civil de Lliçà d'Amunt busca nous voluntaris

3/2/2016

  • Voluntaris de Protecció Civil al Parc Infantil i Juvenil de Nadal

Protecció Civil de Lliçà d'Amunt cerca nous voluntaris per desenvolupar la seva tasca al municipi. La Protecció Civil és un cos de seguretat que treballa en suport amb els serveis d'emergència, compost per persones voluntàries i que proporciona protecció i assistència al ciutadà davant qualsevol tipus possible d'accident o catàstrofe, així com protegir el medi ambient.

 

Com has pogut comprovar, Protecció Civil són aquells que dónen suport a la Policia Local en activitats que es desenvolupen als carrers del nostre muncipi, com són la Cavalcada de Reis, la rua de Carnaval, les activitats esportives; així com la protecció en activitats lúdiques, com és la Fira de Nadal, el Parc de Nadal, els Tres Tombs, la Festa Major, etc. D'altra banda, també col·labora amb els serveis d'emergència quan hi ha accidents de trànsit, incendis, rescats, etc.

 

Què implica ser voluntari?

  • Tenir voluntarietat: És una opció personal, gratuïta i lliurement decidida.
  • Tenir motivació per ajudar en el dia a dia de la protecció del municipi.
  • Ser altruista: protegir el bé dels altres, moltes vegades a costa del d'un mateix.
  • Ser solidari: per afegir-te a causes o interessos que no tenen res a veure amb tu, en moments difícils.
  • Donar auxili: donar ajuda, suport i socor als alres.
  • Formar part d'una organització: viure el món associatiu de manera desinteressada.

 

Per ser voluntari de Protecció Civil cal ser major de 18 anys i menor de 60, i estar disposat a rebre formació i superar els exàmens, saber treballar en equip, saber comprometre's amb la causa, ser respectuos amb el medi ambient i amb qualsevol persona, així com ser conscient de la gran dedicació que suposa.

 

Si vols ser voluntari, pots posar-te en contacte amb l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil mitjançant el telèfon 93 841 65 41, el correu electrònic av.protecciocivilllicamunt@outlook.com, a la seva pàgina de Facebook o presencialment al local de la Protecció Civil situat a l'avinguda dels Països Catalans número 58.

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 07/02/2016 14:28:55

  • Imprimir Imprimir