Joventut

Joventut

Convidats al seu propi funeral [Vídeo]

11/11/2015

  • Vídeo: convidats al seu propi funeral

Sembla que per moltes vegades que els nostes familiars ens diuen les coses, hem d'esperar a veure-ho amb els nostres ulls per donar-los la raó. En el següent vídeo de càmera oculta, 4 joves són convidats a una reunió d'amics però acaben al seu propi funeral. T'imagines com deu ser assistir al teu funeral?

 

Dia mundial en record de les víctimes d'accidents de trànsit

Avui dilluns 16 de novembre és el Dia mundial en record de les víctimes d’accidents de trànsit, per aquest motiu celebrem al Galliner un taller col·loqui sobre experiències viscudes, d'adults i joves, en diferents accident de trànsit; després d'escoltar diferents experiències i veure campanyes relacionades sobre el tema, reflexionarem sobre si estem prou conscienciats sobre el perill que patim (i generem) a la carretera, ja sigui en cotxe, en moto o en bicicleta.

 

 

Taller col·loqui sobre experiències viscudes en accidents de trànsit

Dilluns 16 de novembre de 2015

A les 17h30 a l'Espai Jove El Galliner


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 13/11/2015 12:18:40

  • Imprimir Imprimir