Joventut

Joventut

Nit de Terror 2015: divendres 6 i dissabte 7 de novembre

16/10/2015

 • Nit de Terror 2015

"Un pati de butaques ple de gom a gom. Els actors esperen a què s'aixequi el teló. De cop i volta una boira ho envolta tot i l'ambient es fa irrespirable... de vegades els malsons es poden fer realitat"

 

El cap de setmana del divendres 6 i dissabte 7 de novembre l'horror farà de Lliçà d'Amunt casa seva amb la Nit de Terror 2015 que es durà a terme a partir de les 18h a la Torre del Pla (l'antiga torre que hi ha darrere la Biblioteca Ca l'Oliveres). Aquest any, vist l'èxit de la passada edició, l'activitat més terrorífica del municipi es durà a terme durant dos dies: el divendres dia 6 serà per a joves majors de 12 anys, i el dissabte dia 7 per a majors de 16 anys.

 

Com a novetat d'enguany, les entrades es podran comprar anticipadament de dilluns a divendres de 16h a 20h a l'Espai Jove El Galliner fins al dimecres 4 de novembre. Si compres la teva entrada anticipada t'evitaràs llargues cues i podràs triar l'hora en què vols entrar, amb el teu grup, al Túnel del terror. El preu de l'entrada és el mateix que els darrers anys: entrada d'1€ per als socis del Galliner (pots fer-te soci aquí), 2€ per als no socis i 4€ per als majors de 30 anys.

 

Durant la nit hi haurà una Food Truck que donarà el servei de bar; i diferents activitats al recinte de la Torre del Pla, abans i després de sortir del Túnel tel Terror.

 

L'activitat, organitzada per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament i duta a terme per joves voluntaris del municipi, comptarà amb la col·laboració del grup de joves TriCric (nascut a El Galliner) i els Masbolaos (del barri de Mas bo).

 

Entrades anticipades

 • Les entrades anticipades es podran comprar del dilluns 19 d'octubre al dimecres 4 de novembre, de 16h a 20h a l'Espai Jove El Galliner (situat a l'edifici de la Biblioteca).
 • El preu de l'entrada és de 1€ per als socis del Galliner, 2€ per als joves no socis i de 4€ per als majors de 30 anys.
 • Les entrades s'adjudicaran a un horari de passi concret. Els passis són per grups d'un mínim de 3 persones i un màxim de 5. Les parelles de 2 persones es reubicaran en grups de 3 només si existeix aquesta possibilitat.
 • Hi ha un nombre limitat d'entrades de venda anticipada, i unes hores reservades només per a venda d'entrades a taquilla.

 

 

Com arribar a la Torre del Pla

 

ACCÉS DE VEHICLES I APARCAMENT

No es permetrà l'accés ni l'aparcament de vehicles a les immedicions de la Torre del Pla. La zona més propera per aparcar serà La Cruïlla o la Biblioteca Ca l'Oliveres, des d'allà s'haurà d'accedir a peu. Només es permetrà la circulació i l'aparcament als veïns de la zona.

 

MAPA DES DE LA BIBLIOTECA FINS A LA TORRE DEL PLA

 

 Recomanacions

 • Portar llanterna per il·luminar el camí d'accés. Es prohibeix el seu ús dins el Túnel.
 • No es permetrà l'accés de vehicles a les immediacions de la Torre del Pla.
 • El divendres no s'aconsella l'entrada a menors de 12 anys i no es permetrà l'entrada d'aquest si no hi ha consentiment d'un adult que l'acompanyi; el dissabte no es permetrà l'entrada a menors de 16 anys.
 • En cas que el grup no es presenti a l'hora reservada, perdrà el torn sense possibilitat de retorn de diners i es podrà donar el torn a un altre grup.
 • No toquis a ningú i ningú et tocarà.
 • Els grups seràn d'entre 3 i 5 persones.
 • Cal seguir les indicacions de la persona guia.
 • No està permès fer fotografies i ni gravar.
 • No es recomana l'assistència a dones embarassades, persones amb problemes hepàtics, cardíacs, epilèptics, amb fotosensibilitat i persones sensibles a la foscor.

Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 23/10/2015 12:29:06

 • Imprimir Imprimir