Joventut

Joventut

3a festa de La Juguesca Extender a l'Aliança

28/9/2015

  • La Juguesca Extender 2015

El proper dissabte 3 d'octubre l'Ateneu l'Aliança celebra la festa de les colles de La Juguesca. La Juguesca Extender tancarà la competició d'aquest any, guanyada per la colla dels Biskyamb la millor música que sona a la Cercavila de Carrosses, imatges dels millors moments i la presència de totes les colles.

 

La festa, que començarà a les 23h30 de la nit, és gratuïta per a tots aquells que assisteixin amb la samarreta de la seva colla.

 

Ara que hem començat amb la rutina, torna el fred i fa vàries setmanes que s'ha acabat la Festa Major 2015, l'Aliança vol ajudar-nos a tornar a la realitat d'una manera més suau, allargant durant una nit més les sensacions dels moments viscuts durant els dies de la Juguesca i la Festa Major.

 

Durant tota la nit es projectaran les darreres imatges de la competició entre colles. Dissabte tens la millor oportunitat per rememorar alguns moments d'aquesta 21a edició de la competició.

 

La Juguesca Extender

Dissabte 3 d'octubre a les 23h30

Entrada gratuïta amb samarreta / 2€ sense samarreta

Ateneu l'Aliança


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 28/09/2015 10:09:56

  • Imprimir Imprimir