Joventut

Joventut

Els Catarres en concert a la Festa Major de Lliçà d'Amunt

27/8/2015

  • Concert de Els Catarres

El grup número 1 del panorama musical català aterra a Lliçà d'Amunt per presentar el seu nou disc Bing Bang. Els Catarres seran, a la 1h de la matinada, a l'Espai Embarraca't (Pinar de la Riera) de la nostra Festa Major el proper dissabte 12 de setembre per fer-nos cantar i ballar al rítme de la música. L'entrada és lliure. Prepara't!

 

Els Catarres

Els Catarres és un grup de música català d'estil pop-folk dels joves Èric Vergés, Jan Riera i Roser Cruells. Amb la cançó «Jenifer» van saltar a la fama l'estiu de 2011 i, des de llavors, no han parat d'omplir els pobles i ciutats amb els seus concerts multitudinaris.

 

El grup es va formar a finals de 2010 i van iniciar la seva carrera tocant als bars i a la Fira d'Artesania d'Aiguafreda (municipi dels nois del grup). El seu primer grup de cançons va estar disponible exclusivament a internet. Gràcies a una d'elles, «Jenifer», una cançó que parla de l'amor prohibit entre un patriota català i una xoni de Castefa, van saltar a la fama el 2011.

 

El passat mes de març van publicar, de nou a la seva web i gratuïtament, el quart àlbum de la banda: Big Bang. Van començar, així, una gira el 23 d'abril d'aquest any al Sant Jordi Club, que farà parada a Lliçà d'Amunt el 12 de setembre.

 

Més concerts

No només Els Catarres portaran la seva música fins a l'Embarracat, també ho faran grups com:

  • Kanibal Rock - Divendres 10 de setembre a les 21h
  • Los Lokos de Kanombol - Divendres 10 de setembre a les 22h
  • La Rubia del Fa - Divendres 10 de setembre a les 23h
  • De Cara a la Pared - Dissabte 11 de setembre a les 19h
  • Banda Noctámbuls "Tribut a Sangraït"  - Dissabte 11 de setembre a les 22h
  • Alup  - Dissabte 11 de setembre a les 23h30

 

Big Bang

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 27/08/2015 17:09:29

  • Imprimir Imprimir