Joventut

Joventut

El DJ Cristian Varela punxarà al Muntronik Fest 2015

14/8/2015

  • Cristian Varela

La tercera edició del festival de música electrònica de la Festa Major de Lliçà d'Amunt, el Muntronik Fest 2015, comptarà amb el Dj més internacional del nostre país Cristian Varela com a estrella convidada. El DJ Cristian Varela fa més de 20 anys que brilla amb llum pròpia en l’escena electrònica internacional i està considerat com un autèntic especialista en música contemporània, sinfònica i experimental.

 

El DJ ha sabut trobar l'equilibri ideal entre l'estudi i la cabina, i és respectat internacionalment per ser un dels grans ambaixadors del techno del nostre país. Els seus energètics sets a tres i quatre plats han recorregut el món i han marcat els gustos musicals de tota una generació.

 

Varela és activista de l'escena madrilenya des dels anys 90, fundant, el 1994, la seva productora musical Phrenetic Society, i encara avui segueix amb aquesta faceta seva de promotor. Electrobeach Festival (Benidorm), un dels festivals més importants d'Europa, i Cristian Varela & Friends, el projecte musical inaugurat l'estiu del 2013 para la sala Vista Club de Privilege Ibiza, l'han fet proclamar-se el Millor DJ Techno en els DJ Awards 2013.

 

Muntronik Fest 2015
Aquest any l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament organitza la segona edició del Muntronik Fest, el festival de música de Lliçà d'Amunt que inclou, també, concurs de DJ. Més de 4 hores de música electrònica donaran el tret de sortida el 10 de setembre a la Festa Major de Lliçà d'Amunt 2015.

 

EL JURAT DEL CONCURS

  • DJ Cristian Varela
  • DJ Anngel
  • DJ Pau Guilera

 

ELS DJ CONCURSANTS

 

  Nota informativa de la Regidoria de Joventut en relació als DJ del concurs

  • DJ Matute: Portarà una de les seves sessions a l'escenari d'aquesta tercera edició del concurs. +Informació
  • DJ JoseGroove: El Lliçanenc, amb el suport del públic a través de les votacions populars i de l'organització, punxarà la seva sessió ElectroHouse. +Informació
  • DJ Carlos B: +Informació

 

I TAMBÉ...

També pujaran a l'escenari del Muntronik Fest el Veejay Oriol Torres, artista visual dels espectacles del Grup Flaix; l'speaker Ricky Ricardo, que animarà el festival; i el DJ Marc López, guanyador de la segona edició del Muntronik.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 08/09/2015 13:06:10

  • Imprimir Imprimir