Joventut

Joventut

Mou-te amb el Bus Urbà (TLA) durant l'agost

27/7/2015

  • Línea LAA dels Transports de Lliçà d'Amunt (TLA) durant l'agost
Durant el mes d'agost els Transports de Lliçà d'Amunt (TLA) tenen, un any més, un horari i rutes especials per desplaçar-se pel municipi. Aquest nou recorregut s'anomenat "LAA", una fusió entre les línies LA1, LA2 i LA3 convencionals i amb una sola direcció, un únic sentit de pas per les parades. És el mateix bus que sempre però amb algunes variacions. Aquesta línia estiuenca es posa en marxa l'1 d'agost per donar servei durant les vacances.
 
Ampliació del recorregut i l'horari
Aquest any, amb la voluntat de donar un millor servei als usuaris, Transports de Lliçà d'Amunt (TLA) ha reorganitzat la línia LAA. Ara el Bus Urbà tornarà a fer expedicions cada hora, amb una durada del recorregut de 60 minuts. A la vegada el reajustament del servei permet que la LAA arribi fins a la plaça de la Constitució a Granollers.
 
Horaris de la línea LAA durant l'agost
Totes les parades d'aquesta línea porten un distintiu amb el següent horari (de color rosa) i estan degudament senyalitzades, la resta de parades resten fora de servei durant el mes d'agost.
 
Horaris LAA agost 2015

Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 09/08/2015 20:34:38

  • Imprimir Imprimir