Joventut

Joventut

L'Espai Garum organitza la segona edició del concurs de Postals pel món

24/7/2015

  • PostalArt 2015

Amb l'arribada de l'estiu l'Espai Garum convoca el POSTALART, la segona edició del primer concurs de postals pel món. Si durant aquest estiu visites llocs diferents d'allà on vius (en el nostre cas algún barri de Lliçà d'Amunt), busca les postals típiques d'aquell lloc al mapa, tria les que més t'agradin, escriu el que vulguis i envia-la a la següent direcció per participar al concurs: ESPAI GARUM, carrer Anselm Clavé, 6 (08186 Lliçà d’Amunt)Així de fàcil!

 

El concurs durarà tot l'estiu 2015 (93 dies i 15 hores) i s'acceptaran totes les postals que els facis arribar amb mata-segells fins al 23 de setembre i que arribin a Espai Garum abans de l'1 octubre 2015.

 

El jurat, que estarà format pel carter de Lliçà d'Amunt, un dissenyador gràfic, un fotógraf de viatges i un escriptor, repartirà els següents premis:

  • Premi a la millor postal en el seu conjunt.
  • Premi a la postal enviada des de més lluny.
  • Premi al millor segell/mata-segell.
  • Premi al text més original.

El lliurament de premis serà el dijous 15 d’octubre a les 19h30 a l’Espai Garum (Anselm Clavé, 6. Lliçà d’Amunt), coincidint amb l’obertura de la 1a gran exposició Postalart2015 formada per totes les postals rebudes.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 28/07/2015 23:13:21

  • Imprimir Imprimir