Joventut

Joventut

Inscriu-te al concurs de DJ del Muntronik Fest 2015

29/6/2015

  • DJ Marc López, guanyador del Muntronik Fest 2014

Aquest any l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament organitzem la tercera edició del Muntronik Fest, el festival de música de Lliçà d'Amunt que inclou, també, concurs de DJ. Més de 4 hores de música electrònica donaran el tret de sortida el 10 de setembre a les nits de Festa Major 2015.

 

ATENCIÓ: L'organització del Muntronik Fest 2015 ha decidit ampliar el termini d'inscripcions fins el diumenge 19 de juliol, així com les dates de votacions populars (del 20 al 29 de juliol) i la publicació dels resultats finals (31 de juliol).

 

Per tercer any consecutiu, l'activitat girarà al voltant del concurs de DJ que es celebrarà durant el festival. Si ets DJ i vols punxar la teva sessió a la nit més boja de la Festa Major, inscriu-te al concurs del dilluns 29 de juny al diumenge 19 de juliol. Pots fer-ho a través del formulari web habilitat tot especificant les teves dades personals, l'estil de música electrònica (House, Dance, Electro, Dubstep, Progressive, Techno, Hardcore, etc.) i adjuntant una sessió en format MP3 d'entre 25 i 60 minuts de durada. El premi del concurs consistirà en un xec de 150 euros pel guanyador.

 

 

Un cop tancades les inscripcions el 19 de juliol, comença el concurs que es dividirà, com sempre, en dues fases:

  1. Preselecció: Del dilluns 20 al dimecres 29 de juliol s'obrirà un període de votacions populars a través de la pàgina web de l'Espai Jove El Galliner que, juntament amb el vot professional format per un jurat de l'Ajuntament, es seleccionaran els DJ que passaran a la segona fase del concurs.
  2. Concurs en directe: Els DJ seleccionats hauran de punxar una sessió davant el públic, el 10 de setembre, de manera que quedi un únic guanyador del concurs. Es valorarà el nivell del DJ: selecció musical, mescles, efectes, interacció amb el públic, etc.

 

Per a més informació, incidències, dubtes, etc. sobre el concurs de DJ pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic muntronik@gmail.com.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 14/07/2015 23:30:50

  • Imprimir Imprimir