Joventut

Joventut

Rep ofertes de feina al teu mòbil amb la nova App del SEOVT

22/6/2015

  • App del SEOVT

El Servei d'Empresa i Ocupació de La Vall del Tenes (SEOVT) segueix apostant per les noves tecnologies i posa a disposició dels seus usuaris una nova aplicació per a telèfons mòbils per tal de facilitar-te la tasca de recerca de feina.

 

A través de la nova App podràs rebre notificacions de cada nova oferta de feina; conèixer les diferents càpsules formatives, itineraris que ofereix el servei i assessoraments; tenir accés al xat amb un expert assessor, i estar al dia de totes les novetats del SEOVT.

 

Descarrega aquí l'aplicació pel teu mòbil amb sistema operatiu Android, o escanejant el codi QR que trobaràs a la imatge superior. Com que es tracta d'una App que no trobaràs al PlayStore, hauràs d'acceptar els permisos que et demanarà el teu telèfon (pas a pas).

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 22/06/2015 15:38:54

  • Imprimir Imprimir