Joventut

Joventut

Mercat de la Puça 2015: fira d'intercanvi i segona mà

7/6/2015

  • Vè Mercat de la Puça de l'Aliança

El dissabte 20 de juny l'Ateneu l'Aliança celebra el 5è Mercat de la Puça, un mercat d'intercanvi on podràs canviar, vendre o comprar objectes de segona mà.

 

El mercat, que es farà a la Plaça de Catalunya, començarà a les 18h de la tarda i acabarà a les 10h de la nit. Per participar a la fira posant una parada cal que t'inscriguis contactant amb l'oficina de l'Alian+a per telèfon trucant al 93 841 45 35 o per correu electrònic a bustia@lalianca.cat.

 

QUÈ ES POT INTERCANVIAR O VENDRE?

  • Objectes: llibres, roba, bicis, patins, mobles...
  • Serveis: un tall de cabells, un massatge, una traducció...
  • Cases: per muntar cases per fer vacances...
  • I tot el que vulguis!

Des de l'organització valoren l'intercanvi i l'aprofitament d'objectes com una costum molt actual i interessant d'incorporar a la nostra vida com a dinàmica quotidiana. Aquesta pràctica ens permet allargar la vida útil dels objectes, accedir a bens i serveis, independentment de com sigui la nostra economia, i ser molt més sostenibles i respectuosos amb el nostre entorn.

 

La fira coincidirà amb la segona jornada del BierGarten, la festa de la cervesa i música irlandesa de l'Aliança, que es farà al pati de l'Ateneu.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 15/06/2015 12:46:04

  • Imprimir Imprimir