Joventut

Joventut

El dissabte 13 L'Aliança celebra el 2n Trail Nocturn

2/6/2015

  • 2n Trail Nocturn Ateneu L'Aliança Lliçà d'Amunt

La nit del dissabte 13 de juny l'Ateneu L'Aliança celebra la seva particular cursa Trail Nocturn, una cursa nocturna per camins, corriols i boscos del nostre poble. El trail d'11,3 Km de recorregut sortirà de la Plaça Catalunya a les 21h30 i comptarà amb punt de trobada i funzone amb tallers, inflables, música, menjar i beure.

 

Com a novetat d'aquest any també hi haurà una cursa infantil a les 19h del vespre, entre la Plaça Catalunya i la Biblioteca Ca l'Oliveres.

 

La cursa

  • Cursa d'11,3 quilòmetres amb desnivell acumulat de 508 metres per pistes forestals i bosc en un 84% (la resta és recorregut per carrers del poble), a l'entorn rural del municipi.
  • Cursa nocturna organitzada als voltants de lluna plena (16 de juny), a les 21h30.
  • Cronometratge amb Championchip (xip groc). La cursa puntua a la Lliga Trail Championchip.
  • Servei de guardarroba i dutxes a l'Ateneu, servei de fisioteràpia, servei mèdic i Protecció civil.
  • Samarreta de regal, bossa del corredor i sopar.
  • Avituallament líquid al quilòmetre 6 i sòlid i líquid a l'arribada.

 

Inscripcions

Si vols participar, les inscripcions estan obertes al web del 2n Trail Nocturn L'Aliança Lliçà d'Amunt fins el 5 de juny. El preu és de 10€ per a socis de l'Ateneu i de 13€ per als no socis. El preu inclou un obsequi, els avituallaments, el sopar i els serveis als corredors. Al mateix web del trail podràs trobar tota la informació de la cursa, el recorregut, etc.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 02/06/2015 23:01:30

  • Imprimir Imprimir