Joventut

Joventut

La Piscina Municipal obre la temporada d'estiu amb entrada gratuïta

1/6/2015

  • Temporada d'Estiu a la Piscina Municipal

La Piscina Municipal de Lliçà d'Amunt obrirà les seves portes el cap de setmana del 6 i 7 de juny amb entrada gratuïta (fins a límit d'aforament) i, a partir del 13 de juny, cada dia d'11h del matí a 20h del vespre.


Per accedir a la Piscina Municipal durant la temporada d'estiu s'ha de comprar una entrada, i els preus varien en funció de l'edat de l'usuari.

 

Abonaments

A banda de pagar l'entrada puntual, també existeix la possibitat de comprar un abonament, amb el qual l'entrada surt més econòmica. Hi ha diferents tipus d'abonament: per a tota la temporada, per al mes de juny, per als mesos de juliol i agost, o per als caps de setmana i festius.

 

Preus abonaments Piscina Municipal 2015


Els usuaris empadronats a Lliçà d'Amunt poden accedir a descomptes si són membres de família nombrosa o monoparental (un membre abonat, 25% de descompte, i dos o més membres abonats, 50% de descompte) o si pertanyen a una mateixa unitat familiar (dos o més membres abonats, 25% de descompte). Aquests descomptes no són acumulables i la condició s'ha de documentar.


Els abonaments es poden formalitzar a partir del mes de juny directament a la Piscina Municipal. La documentació que cal aportar és la següent: fotocòpies del DNI de cada abonat/da o llibre de família.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 01/06/2015 11:03:46

  • Imprimir Imprimir