Joventut

Joventut

Participa al 11è concurs fotogràfic Memorial Joan Soley

15/5/2015

  • Memorial Joan Soley 2015

L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt ha convocat la 11a edició del concurs fotogràfic Memorial Joan Soley amb la col·laboració del fotógraf Màrius Gómez i Casanova Fotografia. Aquesta edició comptarà amb les següents temàtiques:

  • Lliçà d'Amunt i la Vall del Tenes
  • Ciutats i pobles del món
  • Muntanya i paisatge

 

Cada participant pot presentar un màxim de 3 fotografies per cada categoria, tot i que no podrà guanyar més d'un premi. La mida és lliure, però cada fotografia s'ha de lliurar muntada en un suport rígid de 40x50 cm, en sentit vertical i sense vidre.

 

Es mantenen els premis habituals: diners, vals econòmics per bescanviar per cursos de fotografia i inscripcions al Casanova Foto Club.


El termini de recepció de les obres és fins el divendres 19 de juny, de dilluns a divendres, de 16h a 20.30h, i de  10h a 14h els dimecres, divendres i dissabtes, al mostrador principal de la Biblioteca Ca l'Oliveres.

 

El jurat estarà integrat per persones relacionades amb el món de la fotografia. L'ajuntament farà una exposició amb totes o part de les fotografies seleccionades.


El veredicte i el lliurament de premis es farà el divendres 3 de juliol a 2 quarts de 8 del vespre a la sala d'actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres, coincidint amb l'obertura de l'exposició, que es podrà visitar fins el 23 de juliol. Del 27 al 31 juliol, els participants podran recollir les seves obres.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 18/05/2015 12:17:04

  • Imprimir Imprimir