Joventut

Joventut

Treball

En aquest espai podràs trobar informació i recursos relacionats amb la recerca de feina, així com cursos i taller relacionats que fem des de El Galliner. D'altra banda, també podràs trobar les ofertes de feina que s'hi publiquen per a joves al Vallès Oriental (de l'Oficina Jove) o per a tothom a La Vall del Tenes (del SEOVT).

 

 

 


 

Notícies relacionades

 

 • Xerrada no et quedis aturat!

  Xerrada: 'No et quedis aturat!'

  13 d'octubre de 2014

  L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament ofereix aquest curs un seguit de xerrades, tallers i píndoles informatives adreçades a joves amb l'objectiu d'ampliar el teu coneixement sobre diferents temes, ja sigui feina, estudis, salut, emancipació, etc.
   
  Aquest dimecres 12 de novembre parlarem sobre què pots fer si estàs a l'atur, "No et quedis aturat" a les 18h a l'Espai Jove El Galliner, impartida per la Oficina Jove del Vallès Oriental.

 • Oficina Jove Vallès Oriental

  Xerrada "Vull treballar de monitor/a" a l'Oficina Jove

  22 de setembre de 2014

  El proper dimecres 24 de setembre l'Oficina Jove del Vallès Oriental realitza una xerrada per aquells joves en edat de treballar (i fins el 35 anys) que cerquen feina de Monitor/a de lleure.

 • Centre d'Interès "Món Laboral"

  "Món Laboral", el centre d'interès per saber-ho tot sobre Feina de la Biblioteca Ca l'Oliveres

  16 de juliol de 2014

  La Biblioteca Ca l'Oliveres ha creat un centre d'interès dedicat al "Món laboral" amb una selecció d'uns 300 llibres específics en matèria de recerca i especialització de feina, amb llibres actuals i de referència.
   
  El Món Laboral és un tema latent en aquests moments, que preocupa a la majoria de població, ja siguin estudiants, persones en edat de treballar o bé empreses, i que la Biblioteca vol donar suport mitjançant els recursos que s'hi ofereixen.

 • Monitors Casal d'Esstiu

  Es busquen monitors de lleure per treballar al Casal d'Estiu 2014

  3 de juny de 2014

  Si ets jove, t'agrada el món del lleure, ets actiu i participatiu i tens el títol de Monitor/a de Lleure, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt cerquem monitors per treballar aquest estiu al Casal d'Estiu 2014, que organitza Joventut conjuntament amb el Grup d'Esplai del 30 de juny a l'1 dagost.
   
  NOTA: El procés de selecció de monitors i monitores pel Casal d'Estiu 2014 ha estat tancat el divendres 6 de juny a les 14h.

dreceres

 • Salut
 • Lleure
 • Treball
 • Estudis

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA