Joventut

Joventut

notícies

 • Transports de Lliçà d'Amunt (TLA) circularan tot l'any

  Els Transports de Lliçà d'Amunt circularan tots els dies de l'any

  21 de juny de 2018

  La Regidoria de Transport Públic i Mobilitat de l'Ajuntament va renovar el passat 2 d'octubre de 2017 la xarxa de bus urbà per adaptar-la a les necessitats dels usuaris i fer-la crèixer. Amb aquesta mateixa voluntat, els Transports de Lliçà d'Amunt (TLA) circularan, a partir del 30 de juny, tots els dies de l'any: dies laborables, caps de setmana, festius i durant el mes d'agost.

 • Curs d'Autoprotecció per a monitors/es dels Casals

  Els monitors i monitores dels casals fan un curs de primer auxilis

  19 de juny de 2018

  Els monitors i monitores que treballaran aquest estiu al Casal d'Estiu, al Casal Jove i al Casal d'Esports, organitzats per l'Ajuntament, han fet un curs de primers auxilis, DEA i autoprotecció impartit per l'empresa SIS Prevenció abans de començar l'activitat.

 • Biergarten Aliança 2018

  BierGarten 2018 a l'Aliança

  1 de juny de 2018

  Torna, un any més, la festa de la cervesa a Lliçà d'Amunt de la ma de l'Ateneu L'Aliança. El divendres 16 i el dissabte 16 de juny es celebra el BierGarten, un espai de trobada entorn la cervesa i la música irlandesa.

 • Escola d'Adults de La Vall del Tenes

  Període de preinscripcions a l'Escola de Persones Adultes

  25 de maig de 2018

  La nova Escola de Persones Adultes de La Vall del Tenes, que estarà situada a l'edifici de l'antiga escola Sant Baldiri de Lliçà d'Amunt, obrirà les portes a partir de setembre, coincidint amb l'inici del curs escolar 2018-2019.

 • Curs de Premonitors/es i de Dinamitzadors/es

  Curs de Premonitors/es de lleure i de Dinamitzadors/es d'activitats 2018

  25 de maig de 2018

  La Regidoria de Joventut obrim inscripcions, del divendres 1 al divendres 22 de juny, al Curs monogràfic de Dinamitzadors i dinamitzadores d'activitats i al Curs monogràfic de Premonitors i premonitores de lleure durant el mes de juliol de l'Espai Jove El Galliner.
   
   
  5a edició del curs de dinamitzadors/es d'activitats
  Els dinamitzadors i dinamitzadores són persones que s’encarreguen de muntar activitats per al temps d’oci i gaudeixen interactuant amb altres persones.

 • Campaments de l'Esplai de Lliçà d'Amunt 2018

  Inscriu-te als Campaments de l'Esplai de Lliçà d'Amunt 2018

  25 de maig de 2018

  Vols viure una experiència única aquest estiu? Com cada any, el Grup d’Esplai de Lliçà d’Amunt organitza una setmana de campaments per a infants i joves de P5 fins a 4t d’ESO en la qual nens i monitors marxen tota una setmana a realitzar activitats de lleure a la muntanya com ara gimcanes, tallers, jocs de rol, sortides, excursions als gorgs, descoberta del riu, etc.

 • Superxef Jove 2018

  Apunta't al Superxef Jove, el primer concurs de cuina per a joves

  21 de maig de 2018

  Si ets jove i t’agrada la cuina, apunta’t al primer concurs de cuina ‘Super Xef Jove’ organitzat per un grup de joves a través dels Pressupostos Participatius de la Regidoria de Joventut 2018.
   
  La competició culinària es durà a terme les tardes del divendres 29 de juny i 6 de juliol a la cuina de l'Escola Bressol Municipal Nova Espurna.

 • Aventura't a l'estiu 2018

  Aventura't a l'Estiu 2018: Casal Jove, Casal d'Estiu i Casal d'Esports

  2 de maig de 2018

  Aquest estiu no et quedis a casa i apunta't als casals que organitza l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt durant les vacances! Tens a la teva disposició tres tipus de casals per a infantis i joves des de P3 fins als 17 anys: el Casal d'Esports, el Casal d'Estiu i el Casal Jove. Aquest any, com a novetat, també hi haurà Casal d'Esports i el Casal d'Estiu a l'Escola Rosa Oriol Anguera de Ca l'Artigues per donar servei als barris.

 • Contraband 2018

  Comencen els concerts de la segona edició del Contraband

  11 d'abril de 2018

  El divendres 13 d'abril comencen, a les 20h a l'Ateneu l'Aliança, les actuacions en directe de les bandes de música que participaran del Contraband, el concurs de bandes juvenils de Lliçà d'Amunt nascut dels Pressupostos Participatius 2018 de la Regidoria de Joventut.

 • Nit Sàpiens Institut Lliçà

  'Nit Sàpiens', el game show solidari de l'INS Lliçà

  9 d'abril de 2018

  El dissabte 26 de maig l'Institut Lliçà d'Amunt celebra la primera festa solidària Nit Sàpiens, un joc en equips per col·laborar en la reconstrucció de l'escola Mbandi a Kènia, a través de l'ONG Children of Àfrica.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA