Joventut

Joventut

notícies

 • Superxef Jove 2018

  Apunta't al Superxef Jove, el primer concurs de cuina per a joves

  21 de maig de 2018

  Si ets jove i t’agrada la cuina, apunta’t al primer concurs de cuina ‘Super Xef Jove’ organitzat per un grup de joves a través dels Pressupostos Participatius de la Regidoria de Joventut 2018.
   
  La competició culinària es durà a terme les tardes del divendres 29 de juny i 6 de juliol a la cuina de l'Escola Bressol Municipal Nova Espurna.

 • Aventura't a l'estiu 2018

  Aventura't a l'Estiu 2018: Casal Jove, Casal d'Estiu i Casal d'Esports

  2 de maig de 2018

  Aquest estiu no et quedis a casa i apunta't als casals que organitza l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt durant les vacances! Tens a la teva disposició tres tipus de casals per a infantis i joves des de P3 fins als 17 anys: el Casal d'Esports, el Casal d'Estiu i el Casal Jove. Aquest any, com a novetat, també hi haurà Casal d'Esports i el Casal d'Estiu a l'Escola Rosa Oriol Anguera de Ca l'Artigues per donar servei als barris.

 • Contraband 2018

  Comencen els concerts de la segona edició del Contraband

  11 d'abril de 2018

  El divendres 13 d'abril comencen, a les 20h a l'Ateneu l'Aliança, les actuacions en directe de les bandes de música que participaran del Contraband, el concurs de bandes juvenils de Lliçà d'Amunt nascut dels Pressupostos Participatius 2018 de la Regidoria de Joventut.

 • Nit Sàpiens Institut Lliçà

  'Nit Sàpiens', el game show solidari de l'INS Lliçà

  9 d'abril de 2018

  El dissabte 26 de maig l'Institut Lliçà d'Amunt celebra la primera festa solidària Nit Sàpiens, un joc en equips per col·laborar en la reconstrucció de l'escola Mbandi a Kènia, a través de l'ONG Children of Àfrica.

 • Projecte Graff'Art Lliçà d'Amunt

  Posem en marxa el projecte artístic Graff'Art

  6 d'abril de 2018

  La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament engeguem el projecte Graff'Art amb l'objectiu de fomentar l'art urbà al municipi, habilitant murs per pintar graffitis de manera legal i gratuïta.
   
  Tots els espais i murs que es poden pintar estan senyalitzats amb un distintiu verd i amb plaques informatives d’ús i normativa. Per tant, en tots els espais que no estiguin senyalitzats amb el símbol verd està prohibit pintar-hi.

 • Monitors i monitores activitats Casal d'Estiu

  Cerquem monitors i monitores pels casals d'estiu de Lliçà d'Amunt

  3 d'abril de 2018

  L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt organitza, com cada any, activitats d'estiu per a infants i joves del municipi aglutinades en un casal amb activitats juvenils per a joves des de 1r d'ESO fins als 18 anys;  i activitats esportives i de lleure per a nens i nenes des de P3 fins a 6è de Primària.

 • Assessorament Estudis

  Xerrada sobre estudis de continuïtat: Batxillerat, Formació Professional i PFI

  23 de març de 2018

  Les Regidories d’Educació i Joventut organitzem una xerrada per a joves i les seves famílies, on es parlarà dels estudis de continuïtat, és a dir, tots aquells estudis reglats que es poden cursar després de l’ESO (Educació Secundària Obligatòria): Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mig i Programes de Formació i Inserció (PFI).

 • Calendari de preinscripcions curs 2016-2017

  Calendari de preinscripció i matrícula d'estudis del curs 2018-2019

  20 de març de 2018

  Ha arribar l'hora de decidir els teus estiudis, i sobre el teu futur. Des del Punt d'Informació Juvenil del Galliner t'hem donat eines per ajudar-te a decidir què vols estudiar, així com recursos digitals a l'Espai Estudis del web del Galliner. Un cop ja saps què vols estudiar, has de tenir en compte les dates de pre-inscripció i matrícula als diferents estudis.

 • Fira Guia't Vallès Oriental

  Fira Guia't del Vallès Oriental 2018

  14 de març de 2018

  No saps què estudiar? Necessites orientació? Els dies 20, 21 i 22 d'abril arriba la vuitena edició de la Fira Guia't del Vallès Oriental a Granollers. Aquesta fira té com objectiu orientar els joves de la comarca, dirigida principalment als alumnes de 4t d'ESO, als alumnes de Batxillerat que abandonen els estudis i a altres joves que volen orientar la seva formació i inserció laboral. D'altra banda, la Fira es celebra, també, per donar a conèixer els estudis que s'ofereixen al Vallès...

 • Contraband 2018

  2a edició del concurs de joves bandes de música ‘Contraband’

  12 de març de 2018

  Els divendres del mes d’abril tens una cita amb la segona edició del concurs de bandes de música amateur, el Contraband, organitzat per un grup de joves a través dels Pressupostos Participatius 2018 de La Regidoria de Joventut.
   
  Les actuacions dels grups participants del concurs es duran a terme, en directe, els divendres 13, 20 i 27 d’abril a partir de les 20h a l’Ateneu l’Aliança. L’entrada als concerts és gratuïta.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA