Joventut

Joventut

Estudis

A l'espais sobre estudis del web del Galliner podràs trobar diferents recursos a l'hora de decidir cap a on vols dirigir el teu futur acadèmic: Batxillerat, Estudis Universitaris, Formació Professional, Ensenyaments Artistics, Ensenyaments Esportius, etc.

 

Servei d'orientació acadèmica al Galliner

Si no saps què estudiar, vols ampliar la informació d'alguns estudis en els que estàs interessat/da o necessites ajuda per decidir-te o matricular-te, al Punt d'Informació Juvenil (PIJ) del Galliner posem a la teva disposició un servei d'assessorament sobre estudis. T'oferim informació i assessorament per a que puguis estudiar totes les opcions disponibles abans d'escollir. Només has de demanar cita presencialment a l'Espai Jove, de dilluns a divendres de 16h a 20h.

 

 


 

 

Mapa d'estudis post-obligatoris

Amb el següent mapa interactiu podràs veure les diferents possibilitats d'estudis post-obligatoris que pots cursar. Només has de marcar la teva franja d'edat i els estudis que ja has cursat, i el sistema et dirà quines vies tens disponibles.

 

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Recurs del portal In-Forma't de l'Ajuntament de Barcelona

 

 • Imatge campanya Catalunya Professional

  Una nova aplicació-web mostra les diferents ofertes de formació professional a Catalunya

  27 d'octubre de 2014

  La Generalitat de Catalunya ha creat un espai-web exclussiu per a la oferta formativa de Formació Professional (FP) de Garau Mig i Grau Superior de Catalunya. L'aplicació permet cerques d'estudis tenint en compte diferents ítems com són la branca professional i l'àrea dels estudis, la comarca i el muninicipi del centre on s'imparteix.

 • Què i Per què estudiar a les universitats catalanes?

  Nou portal web per cercar graus i màsters universitaris

  17 d'octubre de 2014

  La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa el web QPQ (Què i per què estudiar a les universitats catalanes?), un portal on pots trobar tota la informació per planificar els teus estudis a qualsevol de les 12 universitats de Catalunya. El web disposa de dades permanentment actualitzades sobre els estudis oficials de Grau i Màster Universitari.

draceres

 • Treball
 • Estudis
 • Lleure
 • Salut

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA