Joventut

Joventut

Treball

En aquest espai podràs trobar informació i recursos relacionats amb la recerca de feina, així com cursos i taller relacionats que fem des de El Galliner. D'altra banda, també podràs trobar les ofertes de feina que s'hi publiquen per a joves al Vallès Oriental (de l'Oficina Jove) o per a tothom a La Vall del Tenes (del SEOVT).

 

 

 


 

Notícies relacionades

 

 • Monitors Casal d'Estiu

  Cerquem monitors de lleure pel Casal d'Estiu i pel Casal Jove

  29 de maig de 2015

  La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt portem a terme, aquesy estiu, dos casals: el Casal d'Estiu per a nens i nenes des de P3 fins a 6è de Primària, i el nou Casal Jove per a joves des de 1r d'ESO fins als 18 anys. Amb motiu de la demanda del servei necessitem cobrir places de monitors. Els perfils i els requisits requerits són els següents:
   
  * Totes aquelles persones que ja han entregat la documentació per un altre Casal de l'Ajuntament (per exemple el Casal d'Esports),...

 • Casal d'Esports

  Es cerquen monitors/es d'activitats esportives i de ball per l'estiu

  1 d'abril de 2015

  La Regidoria d'Esports cerca monitors i monitores d'activitats esportives o de ball per a la temporada d'estiu (juny i juliol). Si vols ser monitor/a has de presentar el teu currículum i fotocòpies compulsades de les titulacions, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt, per registre d'entrada, de l'1 al 24 d'abril. Cal especificar que és per treballar de monitor/a d'activitats esportives i de ball al Pavelló d'Esports durant l'estiu.

 • Dades Pla Millorem l'Ocupació (Gener 2015)

  Més de 70 persones ja s'han inscrit al Pla "Millorem l'Ocupació". I tu? Què fas?

  25 de febrer de 2015

  Al gener vam posar en marxa el Pla "Millorem l'Ocupació", adreçat a persones que requereixin un assessorament en la millora de la seva ocupabilitat.
   
  Amb la intenció d'oferir solucions i recursos adaptats a les necessitats de cada persona atesa, s'estan portant a terme assessories individualitzades en les que es fa un anàlisi de les habilitats i coneixements de cada usuari o usuària per poder fer un pla de treball que serveixi per millorar les possibilitats d'ocupabilitat.

 • Entrevista de feina

  Com sobreviure a una entrevista de feina i no morir en l'intent

  20 d'octubre de 2014

  L’entrevista de feina acostuma a ser l’últim obstacle que cal superar en els processos de selecció que les empreses duen a terme per tal d’incorporar personal nou.

dreceres

 • Estudis
 • Treball
 • Salut
 • Lleure

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA